Karl Lagerfeld új filmje divatról és vallásról

Karl Lagerfeld ismét egy film főszereplője lesz, hisz a szeptemberben bemutatásra kerülő német dokumentumfilm az ő életét és mindennapjait mutatja be.

A divatguru élete

A négy órás életrajzi film Lagerfeld karrierjének állomásait mutatja be egészen napjainkig, ahol megismerhetjük a divatguru mindennapjait, sőt még a kifutók kulisszái mögé is bepillanthatunk.

Divat és vallás

A szeptember 7-én bemutatásra kerülő mozi a divat és a vallás kapcsolatát elemzi szorosabban, így a film címe is utal a különös összefüggésekre: A divat, mint vallás. A film rendezője az ismert német újságíró Martina Neuen, aki 16 hónapon át követte a divat egyik mesterét, hogy minden izgalmas pillanatot elcsíphessen.

Hírességek is felszólalnak

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!

Persze a Lagerfeld körüli felhajtás és állandó sürgés-forgás mellett több hírességgel is készített interjút a film rendezője és producere, így többek között Diane Kruger, Sarah Jessica Parker, Claudia Schiffer, Linda Evangelista, Suzy Menkes és Milla Jovovich is mesél.

Film és az új bolt megnyitója

A szeptemberi müncheni bemutató még izgalmasabb lesz, hisz egy szerencsés véletlennek hála Lagerfeld azokban a napokban nyitja majd meg várhatóan a városban az első boltját.

Fotók: blendbureaux.com, vogue.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!