Fashion&Beauty

Ilyen, ha az emberek maguknak vágják a hajukat karanténban - fotók

Ezek a képek verhetetlenek.

Házi karantén

A karantén azt jelenti, hogy az ember tényleg nem megy sehova a bolton és a gyógyszertáron kívül - ezeken felül még persze munkába, ha nem teheti meg, hogy otthonról dolgozzon. Aki a hétköznapokban eddig rendszeresen járt fodrászhoz festetni vagy hajat vágatni, az most meg van lőve, hiszen vagy magának megoldja a projektet, vagy megvárja, amíg vége lesz a vírushelyzetnek - ez utóbbi nem holnapra várható, így sokan inkább az előbbi verzió mellett döntenek. Kíváncsiságból felkutattuk Instagramon azokat a lelkes és bevállalós felhasználókat, akik DIY fodrászatot hoztak létre otthonukban és megmutatták, mi sül ki abból, ha valaki önállóan abszolválja a hajvágást. Ezeket a fotókat érdemes megnézni.

Lapozz!

Fotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A walesi hercegnét lassan többen szeretik, mint a brit királyi család összes többi tagja együttvéve, ez a nem épp elhanyagolható körülmény pedig egyre több fejfájást okoz az uralkodói párnak. Most...
Fashion&Beauty
A fesztiválon nem csupán a nemzetközi filmvilág krémje, de a 36 éves magyar színésznő, Trokán Nóra is tiszteletét tette.
Sztárok
Rónai Egos Húzós c. podcastjének pénteki adásában Oroszlán Szonja volt a műsorvezető beszélgetőpartnere, aki most korábban nem hallott magánéleti részletekbe avatta be a nagyérdeműt.