Tedd színessé a mindennapokat! Végre valami, ami igazán tükrözi a stílusodat

Egy óra nem csak öltöztet, de sokat elárul viselőjének személyiségéről is. Ezt általában az óra márkája, fazonja és persze beszédes színei mutatják meg leginkább. A színek erőteljesen fejezik ki az érzelmeinket és mutatják meg, kik és milyenek is vagyunk. Lelkesek, komolyak, vidámak, gondoskodók, kemények vagy éppen nőiesek. Így nem árt, ha tudjuk, óráinkat a metakommunikáció során tudatosan is használhatjuk. (x)

Színezd ki a mindennapokat!

A modern vonalú szilikon órák a ruhatárunk praktikus kiegészítői lehetnek, hiszen minden öltözetünkhöz megtalálhatjuk a megfelelő színt és stílust. A különböző tervezésű és számos színben kapható H2X órák közül könnyen kiválaszthatjuk az éppen nekünk tetsző darabokat ízlésünk vagy akár hangulatunk alapján. Mivel a döntés elég nehéz, és az órák ára is igen kedvező, érdemes lehet többet is beraktározni belőlük, hogy az óránk is szerves része lehessen az outfitünknek.

Az egyszerű, s éppen ezért mindenki számára tökéletes H2X órák a klasszikus színektől kezdve az aktuális divatszínek szinte minden árnyalatában megtalálhatók. Az élénk és visszafogott színvariánsoknak köszönhetően ez a karóra tényleg sosem megy ki a divatból, így minden alkalomra megtalálhatjuk az éppen leginkább hozzánk illőt. Az univerzális, 37 mm-es számlap tökéletesen illeszkedik minden karra, de a kollekcióban találunk 42 mm-es számlappal ellátott darabokat is, kifejezetten férfiak számára.

Stílusos ragyogás

A különleges Glitter kollekció szintén több színben kapható, visszafogott, 34 mm-es számlapja pedig úgy csillog, hogy minden napod képes beragyogni! Tökéletes karácsonyi ajándék minden hölgy számára, amit most ha szerencséd van, akár meg is nyerhetsz a Femcafe.hu nyereményjátékában!

A H2X órákat keresd a Fashionwatch üzleteiben és webshopjában!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!