Cindy Crawford lánya felrobbantotta a kifutót a párizsi divathéten

Mutatjuk a Paris Fashion Week legemlékezetesebb pillanatait.

Divathetek - 2020 tavasz

Már javában zajlanak a tavaszi divathetek. A közelmúltban beszámoltunk a milánói, illetve londoni etapról is, jelenleg pedig minden szem Párizsra szegeződik, hiszen február 24. és március 3. között a francia főváros van soron, hogy a világmárkák felvonultassák legújabb kollekcióikat a nagyközönség előtt. Jövő héten rendezték volna a Budapest Fashion Weeket, de az európai egészségügyi- és vírushelyzetre való tekintettel a Magyar Divat & Design Ügynökség bejelentette, elhalasztják a hazai felvonást egy hónappal, elővigyázatossági okokból. Amíg azonban várunk a magyar bemutatóra, addig vegyük szemügyre a legszebb kreációkat, trendeket és show-kat, amik elkápráztatták a divat szerelmeseit Franciaországban.

Kaia Gerber volt a kifutó sztárja

Párizsban az egyik legkáprázatosabb show-ért ezúttal a Givenchy volt felelős, a kifutón felvonuló modellek közül pedig abszolút kiemelkedett Cindy Crawford gyönyörű lánya. Kaia Gerbernek volt mit tanulnia édesanyjától, de a jelek szerint rendre kamatoztatja is azokat a divatleckéket, amiket az egykori szupermodelltől ellesett. A fiatal nő egy nagyon elegáns, ultradögös és vagány piros szettben jelent meg a közönség előtt, nem csoda, hogy minden résztvevő megfordult utána.

A világ legnépszerűbb divatházai természetesen tartogattak még szuper meglepetéseket, melyeket képekben mutatunk meg a következő oldalon, ha lapozol a galériánkért.

Galériánk a következő oldalon...

Fotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!