Jönnek a zivatarok! - 5 tuti öltözködési tipp, hogy ne ázz szét az esőben

Az idő szeszélyessége miatt eddig is kellett apró záporokkal számolnunk, ám a következő időszakban a zivatarok és a zuhogó eső már igazi próbatétel elé állít minket. Hogyan maradjunk divatosak ősszel? Összeszedtük, mire lesz szükségünk a hétköznapok stílusos abszolválásához.

Védd a frizurádat

Szemerkél az eső? Kár búsulni, fel a kalappal! A klasszikus gyapjú fejfedők a szezon egyik nagy kedvencei lesznek, és még a tincseinket is védik. A kötött sapik idén már csak másodikak lehetnek. Így elnézve, mi örülünk is neki, végre egy igazán nőies darab letaszította őket a trónról. Lépj ki a komfortzónádból, és próbálj fel egyet az üzletekben! Mi imádjuk ezt a sötétkék változatot.

Nemcsak fesztiválra

Évek óta tart a vita arról, hogy trendi-e a gumicsizma. Szerintünk számtalan példa született már, ami bebizonyította, hogy ez a lábbeli nem csak a kertben vagy egy fesztiválra megfelelő viselet. Remekül beilleszthető nappali szettekbe is egy esős napon, azt viszont nem tagadjuk, hogy jóval nagyobb figyelmet kell fordítani a nőies részletekre, hiszen semmiképp sem akarunk slamposan kinézni. A beázott cipőnél nincs rosszabb.

Fotók: pinterest.com, zara.com, officeshoes.hu

Oldalak

Szólj hozzá Te is!