Fashion&Beauty

Jennifer Lopez új, szuperdögös frizurával jelent meg a párizsi divathéten

Jennifer Lopez pár hete a Golden Globe gálán még jellegzetes hosszú, hullámos barna hajával tündökölt, ám mindenki legnagyobb meglepetésére tegnap teljesen új frizurával jelent meg a párizsi divathéten.

Új év, új frizura

Az 54 éves sztár hosszú tincseit egy dögös, rövid bobfazonra cserélte. Nos, azt nem lehet mondani, hogy J.Lo ne követné az aktuális divatot, hiszen új bob frizurája abszolút a 2024-es év legmenőbb hajtrendje. Állig érő, középen elválasztott séróját zselével vonták be, majd a füle mögé simították, két kis tincset kivéve, amelyek keretezték az arcát, ezzel kellő drámaiságot adva a megjelenésének. Lopez a Schiaparelli 2024 tavaszi/nyári haute couture bemutatójára érkezett Párizsba, hófehér fodros kabátban, fekete harisnyában és egy avantgárd napszemüvegben. Kattints a galériára és nézd meg, hogy milyen bámulatosan festett Jennifer Lopez a divatbemutatón.

J.Lo mindenkit lehengerelt új külsejével a 2024-es párizsi haute couture divathéten. Daniel Roseberry, a Schiaparelli divattervezője kifejezetten neki készítette ezt a 7000 rózsasziromból álló hófehér kabátot.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: British Vogue

Az énekesnő az Instagramon posztolt egy videót, melyben megmutatta, hogyan készült az idei Golden Globe-díjátadóra.

Oldalak

Fashion&Beauty
Home&Design
Jaipurtól Whistlerig, íme nyolc rendkívüli, díjnyertes ház, amelyek nemcsak gyönyörűek, de még az energiafogyasztásuk is minimális.
Lifestyle
Te tudod, pontosan mennyi idő után érdemes lecserélned a párnáidat? Meg fog lepni a válasz!
Lifestyle
Nem könnyű feladat megszabadulni a makacs hasi zsírtól, azonban van egy egyszerű módja annak, hogy felgyorsítsuk a folyamatot és akár néhány nap alatt változást tapasztaljunk.