Fashion&Beauty

Andie MacDowell szépségtitka egyszerű, mégis hatásos: a színésznő ennek köszönhetően 10 évet is letagadhatna

Az immáron 65 esztendős Andie MacDowell szinte alig változott azóta, hogy a nyolcvanas években elindult a modellkarrierje, nem sokkal később pedig a filmvásznon is bebizonyította tehetségét. Vajon mi lehet a titka?

Neki bevált

Andie MacDowell már Amerika-szerte ismert modell volt, amikor megkapta első szerepét az 1984-es Tarzan legendája című filmben, melyben Jane-t alakította. Igazán híressé a Szex, hazugság, videóban című alkotás tette, melynek nagy sikere kedvezően befolyásolta a fiatal híresség pályafutását: onnantól kezdve előre bérelt helye volt Hollywood legnépszerűbb produkcióiban, vonzó külsejének köszönhetően pedig a szépségipar is előszeretettel foglalkoztatja mind a mai napig – elég csak arra gondolnunk, hogy a L'Oréal Paris szóvivőjeként neve örökre egybeforrt a francia kozmetikai céggel. Már a hatvanas éveiben jár, ezt azonban egyáltalán nem mondanánk meg róla, ugyanis még mindig lenyűgözően néz ki, amit többek között saját bevált módszerének köszönhet. Galériánkban eláruljuk, milyen trükkel sikerül a hírességnek megőriznie csodás kisugárzását:

Andie Macdowell fiatal kora óta a természetesség híve, éppen ezért sosem érzett szorongást az idő múlása miatt, sőt: mindig is méltósággal viselte a korosodás látható jeleit.
Kattints a további képekért!

A 65 éves világsztár két évvel ezelőtt vásárolta meg az ingatlant, most mégis megválik tőle.

Leadfotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images

Forrás: W Magazine

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Mutatjuk, hogy mit pakolj a bőröndödbe, hogy felszabadultan, de mégis stílusosan érezd magad a nyaralás alatt.
Sztárok
Alig akarjuk elhinni, de Sandra Bullock hamarosan 60 éves lesz, pedig friss fotóit elnézve simán letagadhatna minimum 15 évet. Vajon hogy csinálja?
Lifestyle