Fashion&Beauty

Tényleg plasztikáztatott? Jennifer Lawrence elárulta, hogyan változhattak ilyen sokat az arcvonásai

Az Oscar-díjas amerikai színésznőt a közelmúltban meg is vádolták azon a címen, hogy szépészeti beavatkozásnak vetette alá magát. Lawrence most maga vetett véget a találgatásoknak.

Túl fiatal ahhoz, hogy kés alá feküdjön?

Az Oscar-díjjal kitüntetett amerikai színésznő, Jennifer Lawrence még mindig csupán 33 éves, tehát elvileg nem volna szüksége szépészeti beavatkozásra ahhoz, hogy mindig üde és fiatalos külsővel lépjen szeretett közönsége elé. Csakhogy az utóbbi időben Lawrence arca látványosan megváltozott, a vájtszemű rajongók pedig rögtön pletykálni kezdték, hogy kedvencük titokban plasztikáztatta az arcát. A témával korábban mi is foglalkoztunk: Lawrence-t szeptember végén a párizsi divathéten is lencsevégre kapták, az akkor készült fotókon pedig egyértelműen látszik, hogyan alakultak át a világsztár vonásai. A közkedvelt színésznő most véget vetett az egyre vadabb találgatásoknak: elárulta, miért hódít mostanság új külsővel.

Lawrence-t az utóbbi hónapokban azzal vádolták meg, hogy az orrán és a szeme körül is szépészeti beavatkozásokat végeztetett magán.
Kattints a további képekért!

Felismerhetetlen manapság Anjelica Huston, a 72 éves Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő, aki az Addams Family-filmek ikonikus Morticiáját alakította.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...