Fashion&Beauty

Mindenki ezért a frizuráért rajong most: ez lesz az idei tél legnagyobb trendje!

Az idei tél beköszöntével egy új, lenyűgöző hajtrend ragadta magával a divatvilágot, amely ezúttal a sötét árnyalatok szerelmeseinek kedvez.

Mélyebb, kifinomultabb árnyalatok

Ahogy a hideg idő beköszönt, és a természet is átveszi a szezon hangulatát, az emberek szívesen hagyják hátra a nyári világos hajszíneket, hogy helyet adjanak a mélyebb, gazdagabb és kifinomultabb árnyalatoknak. Legyen szó mélybarna, vörös, vagy akár fekete bársony hajról, ebben a szezonban a sötét bársony frizura mindenkinek lehetőséget kínál arra, hogy kifejezze egyéniségét. Rengeteg világsztár, köztük Dua Lipa és Lucy Hale is hódol a trendnek, nézd meg a galériát a leggyönyörűbb bársony frizurákért!

Mit jelent a bársony frizura? A bársony frizura kifejezés általában a hajszínt és annak textúráját írja le. A trend lényege, hogy sötét és egészen mély árnyalatokat használva igyekszik gazdagítani a megjelenést, melyek a bársony szépségére és luxus kinézetére emlékeztetnek bennünket.
Kattints a további képekért!

Victoria Beckham többféle frizurát viselt az évek során. Ám a legismertebb vágása mégis a '90-es évek Posh Spice bobja, amelyet a Wannabe, a Girl Power és a World Domination éveiben hordott.

Leadfotó: Unsplash, forrás: glamourmagazine.co.uk

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Az egészséges életmód, az állatvédelem és a környezettudatosság jegyében sokan döntenek úgy, hogy áttérnek a vegán étrendre, remélve, hogy ez energikusabb és kiegyensúlyozottabb életet eredményez...
Sztárok
Rájuk fokozottan igaz, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában. Ettől még persze nem biztos, hogy elakadt a békülési folyamat Majka és Curtis között.
Sztárok
T. Danny, azaz Telegdy Dániel többszörösen bebizonyította, hogy nagy tehetséggel áldotta meg a sors: rapperként sikert sikerre halmoz, a Dancing with the Stars negyedik évadában pedig azt is...