Fashion&Beauty

Ezeket a pofonegyszerű sminktrükköket bevetve sokkal dúsabbnak tűnhetnek a vékony ajkak

A dús ajkak mindig is a szépség szimbólumai voltak, így természetes, hogy sokan vágynak rá. A jó hír, hogy néhány egyszerű, ám annál hasznosabb tippet bevetve a legvékonyabb ajkak is tűnhetnek dúsabbnak!

Hogyan is csináljuk?

A vékony ajkakkal rendelkező hölgyek életük valamely pontján legalább egyszer biztosan vágytak már dúsabb, vastagabb ajkakra. Ehhez szerencsére nem szükséges plasztikai sebészhez fordulnunk, már néhány briliáns sminktrükköt elsajátítva is elérhetjük, hogy ajkaink optikailag vastagabbnak tűnjenek. Nem kell megijedned, nincs szükség profi sminktudásra hozzájuk, már egészen egyszerűen és gyorsan bevetheted őket. Kíváncsi vagy, hogyan? Nézd meg a galériát!

1. Kerüld a sötétvörös rúzsokat! Fontos tudni, hogy a sötétebb rúzsok optikailag kicsinyítik az ajkakat, ezért érdemes inkább kerülni őket, ha a célunk inkább a nagyítás lenne. A visszafogottabb, nude árnyalatok sokkal jobb választást jelentenek a vékony ajkakkal rendelkező hölgyek számára. Egy világosabb árnyalatú ceruzával húzzuk ki ajkainkat a perem mentén (ízlés szerint ajkaink vonalán egy kicsit túl is mehetünk, anélkül, hogy feltűnő lenne), majd egy hozzáillő rúzzsal töltsük ki a körvonalat! Ez a technika garantáltan gyönyörű és dús hatású ajkakat eredményez.
Kattints a további képekért!

Minden évszakban más bőrproblémákkal találkozhatunk, és ez természetesen az ajkainkra is igaz. A hidegebb hónapokban az ajkak erősen kicserepesedhetnek.

Leadfotó: Pexels, forrás: purewow.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.