Fashion&Beauty

Ezt a konyhában megtalálható összetevőt hatékony száraz samponként is használhatod!

Az elmúlt években a szépségápolás területén egyre népszerűbbé váltak az otthon is megtalálható, természetes eredetű megoldások, amelyek segítségével környezetkímélőbb, nem mellesleg pedig pénztárcabarátabb módon ápolhatjuk bőrünket és hajunkat.

Egyre többen fedezik fel csodaerejét

Biztosan hallottál már róla, hogy hajad különböző problémáinak megoldására is használhatod a konyhában megtalálható, hétköznapi összetevőket. Az egyik ilyen rejtett kincs, amelyet egyre többen fedeznek fel, a kukoricakeményítő. Bár a kukoricakeményítő hagyományosan főzéshez és sütéshez használt alapanyag, egyre több ember ismeri fel azokat a lenyűgöző lehetőségeket, amelyeket a szépségápolás tekintetében kínál. Kíváncsi vagy, pontosan minek köszönhető, hogy a kukoricakeményítő száraz samponként is funkcionálhat és szeretnéd megtudni, hogyan is érdemes használni ezt a meglepően sokoldalú, konyhai összetevőt? Akkor olvass tovább, most eláruljuk!

Mi is az a kukoricakeményítő? A kukoricakeményítő egy finom, fehér színű por, amit kukoricából nyernek ki. Ez a por egy igen sokoldalú anyag, amelyet széles körben használnak a konyhában sűrítőként és lisztalternatívaként. Emellett a hajápolás terén is alkalmazzák, mivel képes felszívni a felesleges olajat, valamint térfogatot ad a hajnak.
Kattints a további képekért!

Az olívaolajos fogfehérítés egy természetes és kíméletes módja lehet a fogak fehérségének javításának.

Leadfotó: 123rf, forrás: byrdie.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...