Fashion&Beauty

Furcsa szépségápolási trükköt javasol Salma Hayek: valóban ettől olyan ragyogó és üde a színésznő arcbőre?

57 éves is elmúlt, mégis legalább 10-15 esztendős letagadhatna a korából Salma Hayek. A gyöny9rű színésznő hosszú idő óta tudatosan ápolja a bőrét, és azt sem titkolja, hogy szokatlan trükknek köszönheti arca fiatalos ragyogását.

Bőrápolási elveit tanítani kéne

Sokan irigyelik Salma Hayeket csodás külső adottságai miatt: a Desperado, az Alkonyattól pirkadatig és a Frida című filmek sztárja már bőven az ötvenes éveiben jár, ami egyáltalán nem látszik rajta, hiszen napjainkban is pont olyan remekül fest, mint amikor megismerte a világ. Amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy nem csupán az alakja fantasztikus, hanem a bőre állapota is, ami többek között annak köszönhető, hogy nem hanyagolja el az arcápolást, sőt: tudatos napi rutint alakított ki magának, melyre évek óta esküszik. Meglepően egyszerű, valamint méregdrága luxusterméket nélkülöző lépésekből állította össze a folyamat, amely bár korántsem bonyolult, egyik-másik trükk szokatlannak tűnhet. Galériánkban eláruljuk, milyen szépségápolási tippjei vannak a gyönyörű filmsztárnak:

Elég csak ránézni Salma Hayekre, egyből mindenkinek leesik az álla: 57 éves kora ellenére is rugalmas, üde és szinte teljesen ránctalan az arcbőre, amit egyrészt a jó genetikának, másrészt az alapos szépségápolási rutinnak köszönhet.
Kattints a további képekért!

Hiába közelít lassan a 60 felé, Hayek még mindig a világ egyik legszebb és legstílusosabb nőjének számít. Lássuk, 2007-ben született lánya képes-e édesanyja nyomdokaiba lépni!

Leadfotó: Mike Marsland/WireImage/Getty Images
Forrás: Bright Side

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A Mirror információ szerint Harry rájöhetett, hogy túl messzire ment a múltban a családjával szemben megfogalmazott kritikákkal, ezért a herceg állítólag jelenleg mást sem csinál, csak folyamatosan...
Sztárok
Tóth Gabi bizony tudja Puzsér Róbert telefonszámát, és néha üzenetet is szokott küldeni a kritikusnak. Hát, ők biztosan nem lesznek barátok a jövőben.
Utazás
Az Európai Bizottság európai városokat vizsgált. Szóba került a biztonság is, és egy magyar város is felkerült a listára, mint kevésbé biztonságos hely.