Fashion&Beauty

Katalin hercegné csizmáját akarja most mindenki: ez a darab minden téli szettet feldob

Kate Middleton bemutatta a tökéletes csizmát, amelynek minden nő gardróbjában helyet kellene kapnia.

A tökéletes csizma

Kate Middleton arról ismert, hogy klasszikus, kényelmes stílusokat visel – a magas sarkú cipőktől kezdve az edzőcipőiig –, de ne feledjük, hogy szeret egy elegáns fordulatot adni a szettjének, például egy klasszikus fekete magas sarkú csizmával dobja fel. A hercegné egy kifinomult, mégis praktikus megjelenést választott a londoni Sebby's Corner jótékonysági eseményén való részvételéhez, ahol a fiatal gyerekes családokat segítik alapvető élelmiszerekkel, ruházattal. Mint általában a jótékonysági látogatásai során, most is egy visszafogott megjelenést választott.

Mutatjuk is:

Kate Middletont bártan hívhatjuk az elegancia királynőjének, hiszen mindig elkápráztat minket a szettjeivel.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A Mirror információ szerint Harry rájöhetett, hogy túl messzire ment a múltban a családjával szemben megfogalmazott kritikákkal, ezért a herceg állítólag jelenleg mást sem csinál, csak folyamatosan...
Sztárok
Tóth Gabi bizony tudja Puzsér Róbert telefonszámát, és néha üzenetet is szokott küldeni a kritikusnak. Hát, ők biztosan nem lesznek barátok a jövőben.
Utazás
Az Európai Bizottság európai városokat vizsgált. Szóba került a biztonság is, és egy magyar város is felkerült a listára, mint kevésbé biztonságos hely.