Ez a nő tényleg nagyon pórul járt az internetről rendelt ruhájával - Fotók

Szegény, ebbe jól belenyúlt.

Online vásárlás

Amikor valaki legújabb ruhája megvásárlását úgy szeretné leegyszerűsíteni, hogy megrendeli az internetről, sokszor azon bukhatja el a vételt, hogy nincs tisztában saját méreteivel, és olykor a hirdetésben sem írják le pontosan a paramétereket. Egy anya megosztotta saját történetét közösségi oldalán, hogy felhívja a figyelmet a hasonlóan becsapós termékekre.

Kirsty Dee kinézett magának egy csinos fekete ruhát ismerőse partijára, ám a megrendelt áru kicsit sem hasonlított arra, amit ő választott. Vagyis de, csak jó pár számmal kisebb méretű volt, mint amekkora kellett volna. A nő tisztában volt saját méretével, meg is rendelte a számára megfelelő opciót, és izgatottan várta, hogy végre felvehesse azt. Felháborítónak találta, hogy ezért kértek el pénzt tőle, hiszen lényegében a feje sem fért bele a ruhába, annak szűk kivágása és apró mérete miatt.

A ruha annyira kicsi volt, hogy az anyuka négy éves kislányára lett jó. Amikor Kirsty szembesült ezzel, némiképp elszállt a haragja, és szinte nevetőgörcsöt kapott, de a posztja láttán az eladó kártérítést ígért számára, miután sűrű elnézést kért.

A gyerek pedig egy új ruhával gazdagodott, amit lényegében édesanyja saját magának vásárolt. Te hogy reagálnál hasonló helyzetben?

Azt is eláruljuk, hogyan találd meg a hozzád illő illatot.

Leadfoto: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!