Te így szoktad? Kiderült, hogy kellene valójában magunkra fújni a parfümöt

Azt is eláruljuk, hogyan találd meg a hozzád illő illatot.

A tökéletes parfüm

A hozzánk illő, nekünk tetsző parfüm megtalálása nem könnyű feladat, hiszen rengeteg aroma közül kell kiválasztani azt, amit a leginkább közel érzünk magunkhoz. Ez azért is fontos, mert ez is az önkifejezés egyik módja, hiszen a kapcsolatok kialakításánál az illat is egy meghatározó dolog, legyen szó a barátainkról vagy a párunkról. Ám amikor megtaláljuk a megfelelő aromát, nem árt tisztában lenni vele, hova és hogyan érdemes fújni belőle.

Így találd meg

Sonia Constant parfümtervező egy interjúban nemrég elárulta, hogyan találhatjuk meg a tökéletes parfümöt. Szerinte az a parfüm az igazi, ami nem csupán tetszik, hanem miután megéreztük az illatát, érzelmeket idéz el bennünk. Ha ez megtörténik, nem kell tovább keresnünk, hiszen ez lesz az, ami a mi stílusunkat meghatározza majd a későbbiekben. Ami még nagyon fontos, hogy az illatot a saját bőrünkön próbáljuk ki, és úgy szagoljuk meg. Ugyanis minden illat más lesz, amint keveredik a saját bőrünk illatával. Lehet, hogy a papírcsíkon még tetszeni fog az illat, de könnyen előfordulhat, hogy a bőrünkön megszagolva már nem érezzük vonzónak. Egy biztos, a parfümök kiválasztásánál szerelem kell hogy legyen, első szaglásra - mondta. De nem csak a kiválasztással kapcsolatban látott el minket hasznos tanácsokkal. Azt is elmondta, hová kell fújnunk, és hogyan, hogy minél tovább tartson, és ne használjuk el rögtön pár alkalom után.

Ide fújj belőle

Sonia szerint a parfümöt elég egy nap egyszer magunkra fújni, ez alól azonban a nagyon gyenge nőies illatok kivételt képeznek. A tartóssághoz viszont tudnunk kell, hová permetezzük. A parfümtervező azt tanácsolja, az irányt illetően mindig lefelé fújjunk, közvetlenül a nyakunkra és a hajszálainkra, így fog keveredni a bőrünk illatával, egyedi egyveleget képezve.

Leadfotó:123rf

Oldalak

Szólj hozzá Te is!