A kényelem már fontosabb, mint az elegancia - ez most a legmenőbb szett

Lehet, hogy Covid is átalakította az öltözködéshez való hozzáállásunkat, de tény, hogy egyre inkább szívesebben viselünk kényelmes szetteket, mintsem full elegánsat. Persze ez nem jelenti, hogy a lezser outfit nem lehet csinos - mutatjuk, most épp milyen matching set uralkodik az utcákon.

Lezser elegancia - ing és rövidnadrág

Korábban megírtuk, hogy 2021-ben a pizsamát is legálisan hordhatjuk az utcán, ugyanis trenddé nőtte ki magát ez a stílus. A koronavírus-járvány nemcsak a turizmusra, gazdaságra, infrastruktúrára volt jelentős hatással, hanem például olyan szektorokra is, mint a divatipar. Ma már inkább viselünk komfortos ruhákat, mert otthon megszoktuk, hogy elég a loungewear, és nehezen engedjük el a kényelmet. Ez nem jelenti persze, hogy nem lehetünk így is elegánsak - a lezser sikk jegyében született meg az a jelenleg népszerű outfit is, amely egy kicsit a pizsis megjelenésre hajaz. A laza rövidnadrág és ing kombinációja hódít, amely praktikus (sokféle szettben variálható), csinos és sportos is egyben.

Anyag és szín

Anyag tekintetében a legjobb, ha lenvászont választasz alsóból és felsőből is, de nagyon mennek most a szatén verziók is. Színek terén jöhet a fehér, a bézs és a pasztell árnyalatok - rózsaszín, kék, zöld. Ha dögösre vennéd a figurát, akkor párosítsd crop toppal a lookot.

Kattints a további képekért!

Leadfotó: ZARA

Oldalak