Visszatért a Gossip Girl - ezek voltak az eredeti sorozat legjobb szettjei

A Gossip Girl című sorozatból is remake készült, nemrég mutatták be az első részt az új változatból. Tudjuk, hogy nagyon kevés újragondolt verzió lesz nézhető az ilyen produkciók közül, és A pletykafészek is olyan, aminek az eredetijével nem könnyű felvenni a versenyt. Nosztalgia gyanánt felidéztük a főszereplő, Blake Lively (azaz Serena Van Der Woodsen) legjobb szettjeit.

Új Gossip Girl

Az eredeti Gossip Girl című sorozatot (A pletykafészek) 2007 szeptemberében indította a CW csatorna, és ment egészen 2012 decemberéig. A gimnazista, gazdag, elit tinédzserek mindennapjait bemutató TV show világszerte hatalmas népszerűségnek örvendett, itthon is rajongók százezrei követték az epizódokat. Ma már nagy divat a filmes szakmában, hogy újraalkotnak egy-egy régen jól futó műsort és produkciót, így nem meglepő, hogy a GG-nek is van 2021-es változata. Belenéztünk a remake-be, de sajnos nem hozza az originál verzió szintjét (spoiler alert).

Nosztalgia gyanánt gondoltuk szemezgetünk kicsit a legszebb ruhákból, amelyeket a sorozatban láttunk (az eredetiben), hiszen nem egy Serena Van Der Woodsen vagy Blair Waldorf szettből inspirálódtunk anno.

Kattints a további képekért!

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak