Fashion&Beauty

Íme, a legstílusosabban öltözött hírességek a 2024-es BAFTA-díjátadóról

Vasárnap este minden szem a 77. BAFTA-díjátadó vörös szőnyegre szegeződött. A sztárok szebbnél-szebb ruhakölteményekben érkeztek a londoni Royal Festival Hallba, ahol az év legjobb filmjeit, sorozatait és természetesen az alkotókat is díjazták.

BAFTA 2024: Ragyogó hírességek

A Brit Film- és Televíziós Akadémia díjazottjai mellett, az este valójában a látványosabbnál látványosabb ruhákról szólt. Az eseményre a hírességek közül többen is klasszikus, fekete esélyit választottak, de voltak jó páran, akik különlegesebb és merészebb szettekben léptek a vörös szőnyegre. Galériánkban most ezekből szemezgettünk, ahol mutatjuk az este legizgalmasabb ruháit és legjobban öltözött sztárjait!

A Barbie film sztárja, Margot Robbie egy egyedi, fekete-rózsaszín Giorgio Armani Privé ruhát viselt, könyékig érő fekete kesztyűvel párosítva.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: Glamour UK

Vasárnap este 81. alkalommal osztották ki a Golden Globe-díjakat, Beverly Hillsben, és ezzel hivatalosan is kezdetét vette az idei díjátadó szezon.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Vilmos herceget nagyon bántja, hogy családtagjai gonosz ragadványnevet találtak ki neki, amivel olykor-olykor cukkolni szokták őt.