Fashion&Beauty

Ezek a hétköznapi szokások súlyosan károsíthatják bőrödet - ideje búcsút inteni nekik, ha ráncmentes bőrre vágysz!

Egyre többen kezdik felismerni a bőrápolás fontosságát, van néhány mindennapi szokás viszont, melyek elhagyásával már önmagában rengeteget tehetünk bőrünk egészségéért.

A gyönyörű bőr titka

Manapság a bőrápolás egyre inkább kezd rivaldafénybe kerülni, a tinédzserektől az idősebb korosztályon át mindenki egyre több bőrápolási csodakészítményt használ és a megfelelő fényvédelemre is igyekeznek odafigyelni. Talán te is rendszeresen vagyonokat hagysz a drogériákban kedvenc bőrápolási termékeid megvásárlásakor. Ezzel természetesen semmi probléma sincs, fontos viszont tisztában lennünk azzal, hogy bizony már néhány apró hétköznapi szokás kiiktatásával is hozzájárulhatunk, hogy bőrünk hosszútávon gyönyörű és egészséges maradjon. Ha sikerül megszabadulnod ezektől a szörnyű szokásoktól, az általad használt bőrápolási készítmények is hatásosabbá válnak majd és bőröd kétségtelenül a lehető legjobb állapotába kerülhet. Kíváncsi vagy, mely szokásoknak is kellene minél hamarabb búcsút intened? Olvass tovább, eláruljuk!

1. Nem módosítod rendszeresen bőrápolási rutinod Bár egy-egy jól bevált terméket olykor igencsak nehéz lépés lehet lecserélni, a bőrgyógyászok szerint igenis érdemes az évszakhoz igazítanunk bőrápolási rutinunkat. Az időjárás hűvösebbé válásával például nagyon fontos, hogy mély hidratálást biztosítsunk bőrünk számára és lágyabb összetevőjű készítményeket alkalmazzunk az időjárás viszontagságainak kitett bőrünkön.
Kattints a további képekért!

2024-ben rengeteg érdekes innovációra számíthatunk a bőrápolás tekintetében, eddig sosem látott, forradalmi módszerek várják, hogy kipróbáljuk őket.

Leadfotó: Pexels, forrás: brightside.me

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.
Fashion&Beauty
Szokásához hűen a Daalarna legújabb kollekciójával is teljesen ámulatba ejtett bennünket, a lélegzetelállító új kollekció mellett pedig az esküvői ruhamárka egy új vonallal is bővíti kínálatát.