Fashion&Beauty

Katalin kedvenc tervezőjének ruhájában tündökölt Emily Blunt: az Oppenheimer sztárja olyan volt, akár egy királynő

Nem túlzás kijelenteni, hogy Emily Blunt viselte az idei BAFTA-gála legpompásabb estélyijét, melyben a színésznő úgy ragyogott, akár egy európai uralkodó család előkelősége.

Ez a ruha olyan, akár egy képzőművészeti remekmű

Az első atombombát előállító tudóscsoport vezetőjéről, Robert Oppenheimer elméleti fizikusról szóló életrajzi dráma tizenhárom díjra volt esélyes az előzetes jelölés alapján, és hetet el is hozott a tegnap esti, a Royal Festival Hallban rendezett, viszonylag megbízható Oscar-előrejelzőnek tekintett BAFTA-gálán. A nagyszabású eseményről Emily Blunt sem hiányozhatott, hiszen a szóban forgó alkotásban nyújtott játékáért őt magát is jelölték: a színésznő egy káprázatos, pezsgőszínű, már-már a meztelenruhák kategóriájába sorolható kreációban lépett a vörös szőnyegre, melyen csodás megjelenésének köszönhetően mindenkit maga mögé utasított. Galériánkban megmutatjuk, milyen szenzációsan festett a híresség:

Noha a Legjobb mellékszereplő színésznőnek járó díját végül nem Emily Blunt zsebelte be, a sztárnak nincs oka csüggedésre, ugyanis a hamarosan megrendezésre kerülő Oscar-gálán még nagy esélye lehet.
Kattints a további képekért!

A Barbie-sztárja, Margot Robbie és a Golden Globe díjas Oppenheimer című filmben szereplő Emily Blunt bebizonyította, hogy 2023 két legnagyobb filmje továbbra is versengenek egymással. A két híres színésznő a minap bombasztikusan mutatkozott be a 2024-es Governors Awards gálán, közel azonos ruhában.

Leadfotó: Michael Blackshire / Los Angeles Times via Getty Images

Forrás: Harper's Bazaar

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Ha van egy kis félsz benned a vonaton történő utazással kapcsolatban, ez az információ megnyugtathat.
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.