Fashion&Beauty

Így készíts pin up sminket magadnak!

A pin up egy igen nőies és szexi stílus, amiből kifolyólag a smink terén is az érzékiségre helyeződik a hangsúly. Most néhány lépés segítségével otthon is készíthetsz magadnak egy ilyen vadítóan szép sminket!

Alapozás
Első lépésként nem maradhat el a bőrünk megfelelő árnyalatú alapozóval való lefedése, de a pin up stílusnál megengedett az egy tónussal világosabb alapozó használata is. Ha ezzel végeztünk egy korrektor segítségével tűntessük el a hibákat, amit egy púderrel fixáljunk is, majd jöhet a visszafogott pirosítás!

Hangsúlyos szemöldök
Egy jó pin up sminkhez elengedhetetlen a tökéletes, szép ívű szemöldök, így először nyugodtan ellenőrizzük le és ha szükséges egy csipesz segítségével szedjük ki a felesleges szálakat. Ha ez megvan, egy megfelelő árnyalatú szemöldökceruzával erősítsük meg a szemöldökünk vonalát.

Vadító szemek
A pin up sminknél nagy hangsúly helyeződik a szemekre is. Először is érdemes egy fehér vagy más, világosabb színű szemhéjpúdert választani, amit vigyünk fel az szemhéjunkra, egészen a szemöldökcsontig. Következő lépésként egy sötétebb árnyalattal, például egy barnával emeljük ki a mélyítővonalat. Ha ezzel megvagyunk, vigyünk fel felülre egy vékony tusvonalat, amit egy kicsit akár túl is húzhatunk. Egy kis extraként pedig használjunk dúsító és hosszabbító szempillaspirált, hogy a szemünk még nagyobbnak tűnjön.

Vöröslő ajkak
A pin up stílus elengedhetetlen eleme a tűzpiros színű ajkak, így nyugodtan válasszunk egy ilyen árnyalatú rúzst. Arra viszont figyeljünk oda, hogy ezek könnyen elkenődhetnek, így mindig tartsunk magunknál egy kis tükröt, amiben gyorsan leellenőrizhetjük, hogy biztos nincs-e egy rúzsfolt a fogunkon.

Fotók: pinterest.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Bizony, vannak olyan ruhadarabok, amelyeket egyenesen cikinek tart az emberek többsége. Ilyen a Crocs papucs, vagy a lábmelegítő, és az ejtőernyős nadrág is.
Lifestyle
A Bak napját váratlanul feldobja egy jó hír. Napi horoszkóp!
Lifestyle
Talán nem is gondolnád, de hatalmas hibát követsz el, ha nem fogyasztod ezt a szervezet számára nagyon fontos élelmiszert a fogyókúra alatt.