Fashion&Beauty

Bikinis videót posztolt magáról Horváth Éva: a 44 éves modell antik istennőként tűnik elő a tenger habjaiból

A korábbi szépségkirálynő negyvenes évei derekán is lélegzetelállító látványt nyújt.

Irigylésre méltó idomok

Egyes nők negyvenes éveik derekára érve sem szégyellik megmutatni formás testüket. Közéjük tartozik a korábbi szépségkirálynő, Horváth Éva is, aki jeleneg a paradicsomi szépségű Balin él családjával, és az Instagramon gyakorta posztol izgalmasabbnál izgalmasabb fotókat, valamint videókat egzotikus balinéz életéről. A neves modell rajongói persze azokat a bejegyzéseket élvezik igazán, melyeknek középpontjában kedvencük tökéletes teste áll. Horváth Évának tényleg nincsenek skrupulusai, ha bikinire kell vetkőznie, sőt mi több, óriási örömmel teszi meg - hűséges követőinek boldogsága pedig egyenesen leírhatatlan, amikor a híresség például egy száz százalékig retusmentes fotón mutatja meg nekik irigylésre méltó idomait. A celebritás most újra felforrósította a hangulatot - ezúttal egy nem kevésbé látványos bikinis videót posztolt magáról. Nyisd meg galériánkat, erről te sem akarsz lemaradni!

A 44 éves híresség antik istennőként tűnik elő a habokból ezen a pompás videón, melyet az elmúlt napok során több ezer felhasználó lájkolt már. Micsoda test!
Kattints a további képekért!

Drasztikusan megváltozott Horváth Éva alakja az utóbbi időben: a 44 éves modell rengeteget fogyott, köszönhetően egy újfajta mozgásformának, ami szép lassan a mindennapjai részévé vált.

Leadfotó: Instagram/evahorvathofficial

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Többekről nem is gondoltuk volna, hogy ennyire fiatalok voltak, amikor először ágyba bújtak kedvesükkel.
Recept
Íme egy egyszerű vacsoraötlet: készíts csirkéből meleg serpenyős caprese-t! Ez a tökéletes 30 perces étel, amelyet az év bármely szakában kipróbálhatsz!
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.