Horváth Éva Heidi Klum nyomdokaiba lép

2014. április 14-től az ország legjobb amatőr divattervezői a VIASAT3 képernyőjén csapnak össze a Megruházlak! című vadonatúj realityben. A műsor házigazdája Horváth Éva lesz, a szakmai zsűrit Makány Márta képviseli.

Divat és pénzügyi érzék

A hétköznap kora este adásba kerülő realityben minden héten három amatőr divattervező versenyez, hogy hogyan tudja átalakítani három civil gardróbtulajdonos ruhadarabjait. A dizájnereknek elsőként licitálniuk kell a nekik tetsző ruhatárra, majd ezeket alakíthatják át kedvükre. Ám ennyivel nem ússzák meg: döntésüket az is nehezíti, hogy az átalakításhoz szükséges kiegészítők megvásárlását meghatározott pénzösszegből kell kigazdálkodniuk. Így a résztvevők stratégiai és pénzügyi érzéke is fontos szerepet kap a műsorban, ahogy nem maradhat el az intrika és a küzdelem sem.

Kiderül ki a tehetség

„Egy feltörekvő designer számára a Megruházlak! remek lehetőség arra, hogy kipróbálja magát. Adva van egy személy ruhatára, de az, hogy a végén mi sül ki a dologból nagyon nagy százalékban múlik a tervező tehetségén” – fogalmazott Makány Márta.

Sztárok is lesznek

A Megruházlak!-ban minden héten egy-egy sztárvendég is betekintést enged ruhatárába. Kiderül, hogy mikor mit szokott viselni, megmutatja kedvenc darabjait, és ami a legfontosabb: melyek azok a ruhák, amiket már megunt, vagy megvett, de sosem viselt. A dizájnerek az ő ruhatárából is átalakíthatnak egy-egy darabot, a sztárvendég pedig zsűritagként szintén értékeli a versenyzők teljesítményét.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!