Hölgyek, figyelem! Ez az 5 táska lesz 2021 trendje! - Fotók

Melyiket választanád?

Kiegészítő

Egy táska ma már épp olyan fontos eleme egy viseletnek, mint a ruha maga, az ékszerek, vagy egy megfelelő frizura. Ráadásul a nők egész egyszerűen odavannak a táskákért, és ha megvettek egy-egy darabot, csak nagyon nehezen válnak meg tőle. Nem is csoda, hiszen annyiféle stílus és szín létezik belőlük, hogy egy tucat is kevés, ha az ember mindig megfelelőt szeretne venni az aznapi szettjéhez. Néhány hete már tudjuk, milyen frizura lesz idén a trend és azt is, milyen cipőket érdemes venni. Most már a táskák miatt sem kell, hogy fájjon a fejünk.

Természetesen a pandémia ellenére a divatvilág nem állt le, csak az emberek a bevásárlás egy jelentősebb részét az interneten keresztül bonyolítják. A TWN.hu híre szerint feltehetően így idén sokkal több táska talál majd gazdára online, mint a korábbi években bármikor. A női táskák terén a jelek szerint 2021 egy izgalmas évnek ígérkezik, pedig a legnagyobb gyártók még be sem mutatták a legfrissebb kollekcióikat. 2021 trendjei azonban ma már ismertek - és biztos, hogy Te is találsz a kedvedre való darabot köztük!

1. Padded bags. A "párnázott táskák" lesznek 2021 nyertesei, kvázi, legnagyobb trendje. Nem kizárt, hogy a Chanel klasszikusai ihlették, de az anyaga idén másodlagos lesz. Steppelt, párnázott kockák, vagy sávok, amelyek mindenképp némi sportosságot kölcsönöznek a gazdájának.
Kattints a további képekért!

Címlapfotó: 123rf

Oldalak