Fashion&Beauty

Heidi Klum sosem volt még ilyen stílusos: a szupermodell felvette a legszenzációsabb tavaszi szettet

Heidi Klumot nemrég a kaliforniai Pasadena utcáin kapták lencsevégre, ahol a szupermodell egy elképesztően trendi outfitben élvezte a jó időt.

Divatkirálynő

Heidi Klum több szempontból számít nagy ikonnak, és nem csupán egyedülálló karrierútja miatt: 50 évesen bombasztikus formában van, ráadásul mind mai napig fantasztikus divatkampányokban szerepel a legnagyobb világmárkákkal együttműködve – mindezt pedig azzal párhuzamosan teszi, hogy az öregedéshez való hozzáállása példaértékű, illetve tanulságos. Kevés nála inspirálóbb személyt lehetne megemlíteni a modellszakmából, ugyanis a címlapokon és a kifutón túl is minden egyes alkalommal kifogástalan a megjelenése, mivel kínosan ügyel arra, hogy az általa viselt ruhadarabok és kiegészítők, emellett frizurája, valamint sminkje úgy nézzen ki, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva. Legutóbbi outfitje is óriásit tarolt, ugyanis egyszerre volt lezser és nőies, illetve elegáns és vagány; galériánkban megmutatjuk!

Heidi Klum öltözködési stílusát csakis imádni lehet, az pedig csak még sokoldalúbbá teszi a szupermodellt, hogy a vörös szőnyeges eseményekre mindig valami emlékezetes kreációval rukkol elő.
Kattints a további képekért!

Heidi Klum 2018 óta alkot egy párt a német pop-rock banda, a Tokio Hotel egyik alapító tagjával és gitárosával, Tom Kaulitz-cal. A szupermodell 16 évvel idősebb kedvesénél, ám a nagy korkülönbség egyáltalán nem okoz számukra nehézségeket, sőt: rajongásig imádják egymást.

Leadfotó: Gilbert Flores/Golden Globes 2024/Golden Globes 2024 via Getty Images

Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Ahogy az egészséges táplálkozás egyre inkább a reflektorfényebe kerül, úgy kezdenek egyre többen odafigyelni a mértékletes cukorfogyasztásra. De vajon mennyi is az ideális mennyiség?
Lifestyle
Fantasztikusan működő ösztönökre, átlagon felüli intelligenciára, páratlan gyorsaságra és tökéletes megfigyelőképességre lesz szükséged a sikerhez.