Fashion&Beauty

Nem csak a száraz sampon segíthet kitolni a hajmosást: ezzel a szuperolcsó trükkel egy héten át frissek maradnak a tincsek

A legtöbben nem is tudják, de néhány hozzávalóból készíthető egy olyan keverék, mellyel gyerekjáték kitisztítani a hajunkból a felesleges és oda nem illő anyagokat - mindezt ráadásul fillérekből megúszhatjuk!

Egyszerű és gyors megoldás

Sok nő számára állandó problémát jelent a gyorsan zsírosodó haj, amit szinte mindennap meg kell mosni, szárítani és formázni. Emiatt a hajkorona lapos és fénytelen lesz, a végek kiszáradnak, így gyakran kell vágatni, ami pedig ahhoz vezet, hogy nem tud igazán megnőni. Mit lehet ilyenkor tenni? Nos, létezik egy pár perces, szuperolcsó trükk, amivel megkímélhetjük a tincseinket, ráadásul sokkal hosszabb ideig frissen tarthatjuk őket, mint a hagyományos száraz sampon használatával. Részletek a galériában!

A titok részben egy tisztító hajöblítő keverékben rejlik, amit pillanatok alatt elkészíthetünk otthon hajmosás előtt.
Kattints a további képekért!

A haj egészsége és szépsége számos tényezőtől függ, de az egyik legfontosabb szempont, amelyre oda kell figyelni, az a megfelelő termékek használata. Talán kevesen tudják, a minőségi samponok és kondicionálók mellett viszont olykor esszenciális lehet egy-egy olaj használata is.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Byrdie

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Kos szinte mindenkivel összeveszik. Napi horoszkóp!
Sztárok
Mutatjuk, hogy néz ki a manapság már sajnos csak ritkán látott Ian Somerhalder, aki épp a mai napon töltötte be a 45-öt.
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.