Fashion&Beauty

Mi történt Jennifer Lawrence arcával? Még a rajongói sem ismertek rá a színésznőre a párizsi divathéten - Fotó

Egyesek máris arra gyanakodnak, hogy az Oscar-díjas világsztár kés alá feküdt.

Mintha nem is őt látnánk

Az Oscar-díjas amerikai színésznő, Jennifer Lawrence is tiszteletét tette a Dior új kollekcióját bemutató show-n, melyre a párizsi divathéten került sor. Az éhezők viadala és a Ne nézz fel! sztárjáról rengeteg fotó került fel az internetre, a rajongók egy része pedig szóhoz sem jutott a meglepetéstől: a 33 éves híresség egészen másképp festett a szeptember 26-ai eseményen, mint ahogy azt megszokhattuk. Vajon mi történhetett Jennifer Lawrence arcával? Egy biztos: az interneten vadabbnál vadabb elméletek kezdtek el terjedni a látványos változás okát illetően. De nem is szaporítjuk tovább a szót: máris mutatjuk, mi a baj a celebritás külsejével!

A JustJared Instagram-oldalán látott napvilágot ez a beszédes fotó, melyen Lawrence Rachel Zegler társaságában mosolyog a kamerába. Nem lehet nem észrevenni, mennyire megváltozott a színésznő arcának a karaktere.
Kattints a további képekért!

A milánói divathéten is bemutatták a jövő évi tavaszi/nyári trendeket. Akadnak olyan stílusok, amelyek visszajövetelének örülünk, ám olyan fazonok is megjelentek a kifutókon, amelyeket sokan nem kedveltek korábban.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Ugyebár Árpa Attila fog megküzdeni Brasch Bencével a Sztábox vasárnapi döntőjében.
Sztárok
Ördög Nóra már későn vette észre, hogy nagy hibát követett el.
Fashion&Beauty
Ha szeretnél kipróbálni valami karácsonyi, de mégsem túl ünnepi manikűrt, a fémhatású körömdíszek lehetnek a legjobb opciók számodra.