Fashion&Beauty

Szélfútta, karamellás az őszi hajtrend: íme, az idei szezon legmenőbb frizurái

Ha beköszönt az ősz, sokan fodrászhoz szaladnak, hogy frissítsék a nyári napfénytől és a strandolástól kifakult frizurájukat. Ilyenkor kicsit bátrabban változtatunk, érezve az évszakváltást zsigereinkben.

Dancsó Erika fodrász nagykövet tippjei

Idén az őszi levelek színei és a szeles idő ihlette a hajdivatot. Így az aranyló meleg színek és laza hullámok uralják a trendet, tudtuk meg Dancsó Erika fodrász nagykövettől. A professzionális hajápoló technikákkal pedig egész jól rendbehozhatók az igénybevett hajszálak, hiszen minden frizura az ápolt, egészséges hajjal mutat a legjobban. Galériánkban megmutatjuk, mi a legújabb őszi hajtrend, mit kérjünk a fodrászunktól:

Lazán kócosan „Mintha most keltél volna ki az ágyból” frizurák újra visszatértek. Ehhez a frizurához a festésnél a balayage technika a legmegfelelőbb, mert ezzel már elérünk egyfajta játékosságot és jobban látszódnak a hullámok, a haj textúrájának is köszönhetően, jegyzi meg Dancsó Erika. Érdemes hajformázóval hozzásegíteni a hajunkat a laza hullámokhoz.
Kattints a további képekért!

Mindenki dús hajra vágyik, de sajnos nem mindenkit áldott meg a sors vastag, erős hajszálakkal. Szerencsére ma már olyan frizurákat is kipróbálhatunk, amelyek segítségével dúsabb hatást érhetünk el.

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Kos szinte mindenkivel összeveszik. Napi horoszkóp!
Sztárok
Mutatjuk, hogy néz ki a manapság már sajnos csak ritkán látott Ian Somerhalder, aki épp a mai napon töltötte be a 45-öt.
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.