Fashion&Beauty

Mindvégig rosszul mostunk hajat: így kell helyesen csinálni

Valószínűleg eddig te sem megfelelően mostad a hajad.

Így kell hajat mosni

A hajápolási rutinja mindenkinek más, hiszen sokféle hajtípus létezik. Van, akinek naponta kell hajat mosni (amit egyébként a fodrászok egyáltalán nem ajánlanak), de vannak akiknek heti egyszer is elég, mert annyira száraz a hajuk. Azt viszont sokan nem tudják, hogy mi a helyes módszer, vagyis, hogy hogyan kell megfelelően hajat mosni.

Az első és legfontosabb lépés, hogy kiválasszunk egy olyan sampont, amelyet kifejezetten a mi hajtípusunkra gyártottak. Ez egyszerűen tűnhet, sokan mégsem figyelnek oda erre, hanem bátran levesznek a polcról egy olyan sampont, amelyet normál hajra találtak ki, miközben töredezett, vékonyszálú a hajuk.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....