Fashion&Beauty

A 90-es évek közkedvelt hajkiegészítői visszatértek, hogy feldobják a frizurád

Ha unod már az egyszerű, kibontott hajat, vagy nem szeretnéd lófarokba kötni minden alkalommal, akkor dobd fel néhány kiegészítővel a megjelenésedet.

Vagány hajkiegészítők

Biztosan te is észrevetted már, hogy a 90-es évek trendjei újra tarolnak, és ez nemcsak az öltözködésünkre van hatással, hanem a szépségtrendekre is. A hajkiegészítők is ismét fénykorukat élik, és remek lehetőséget biztosítanak arra, hogy kicsit feldobd a frizurádat a hétköznapokon. Ezek a retró tartozékok tökéletesen működnek rövidebb és hosszabb hajon is, így szinte bárki bevetheti őket.

Ezeket a kiegészítőket érdemes beszerezned, ha vagány frizurát szeretnél:

Az óriás scrunchie-k feldobják az egyszerű lófarkat. Válassz az öltözékedhez passzoló selyem anyagú hajgumit, ami még ráadásul védi is hajszálakat a hagyományos termékekkel ellentétben.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Merle Oberon nézők millióinak szívébe lopta be magát, de a filmszakma is rajongott érte, köszönhetően fantasztikus tehetségének, no és persze lehengerlő szépségének. Sorsa végül mégis úgy alakult,...
Sztárok
Barbara Wussow a nyolcvanas években A klinika című sorozatban nyújtott alakításának köszönhetően lopta be magát a nézők szívébe. A színésznő már a hatodik X felett jár, de még mindig remek formában...
Lifestyle
Az egyetemista lány másnaposan fedezte fel, hogy valami egészen fantasztikus dolgot kreált. A fiatal feltaláló egy vagyont keresett a nem mindennapi ötlettel.