Fashion&Beauty

Valóságos plasztikrém lett Meg Ryanből: ma már az utcán sem ismernéd fel az egykori hollywoodi szupersztárt - Fotók

A Harry és Sally, a Francia csók, A szerelem hálójában és az Angyalok városa egykoron ünnepelt színésznője már egyáltalán nem úgy néz ki, mint fénykorában.

Az örök fiatalság délibábját kergeti

Egyes hollywoodi színésznők képtelenek méltósággal megöregedni: makacsul dacolnak az idő múlásával még akkor is, amikor a különböző szépészeti beavatkozások inkább már csak elcsúfítják-eltorzítják külsejüket ahelyett, hogy "helyreállítanák" bőrük eredeti feszességét, fiatalosságát. Meg Ryan, a nyolcvanas-kilencvenes évek egyik vezető amerikai színésznője is nehezen birkózott meg a tudattal, hogy harmincas évei rég tovaröppentek. A híresség, akinek a nagyközönség olyan, máig komoly rajongótáborral bíró mozikat köszönhetett, mint a Harry és Sally (1989), A szerelem hullámhosszán (1993), a Francia csók (1995), az Angyalok városa (1998), vagy A szerelem hálójában (1998), sajnos elfeledkezett arról, hogy milyen nemes erény is tud lenni a mértékletesség. Több plasztikai beavatkozáson is átesett, sőt botoxfüggővé is vált, ám az örök fiatalság délibábját hajszolva csak óriási kudarcok érték.

Ugye te is emlékszel még, hogyan is festett a fiatal Meg Ryan színészi karrierje hajnalán?
Kattints a további képekért!

Heather Locklear a Melrose Place című amerikai szappanopera révén ért karrierje csúcsára, még a kilencvenes évek első felében. Idén szeptemberben már 62. születésnapját ünnepli, külseje pedig riasztóan megváltozott.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Fashion&Beauty
Utazás
Lifestyle
A Nyilasra sorsszerű események várnak. Napi horoszkóp.
Lifestyle
Összegyűjtöttük azokat az illatokat, melyektől kifejezetten irtóznak a nyári hónapjainkat megkeserítő vérszívók.