Fashion&Beauty

Így változtasd meg az esti hajápolási rutinod, hogy reggelre gyönyörű tincsekkel ébredj

A hajápolásra is kiemelt figyelmet kell fordítanunk, ugyanis kárt tehetünk a hajunkban, ha nem foglalkozunk vele. Lefekvés előtt is érdemes néhány dologra odafigyelni.

Így őrizheted meg a hajad egészségét

Ha a hosszú a hajad, és nem megfelelően ápolod lefekvés előtt, az számos problémát okozhat. Az első és leggyakoribb, hogy szétálló, töredezett frizurával ébredsz, de a nem megfelelő hajápolás akár hajhulláshoz is vezethet. Most mutatunk néhány tippet, amivel megőrizheted a hajad szépségét és egészségét.

Ezekre a dolgokra ügyelj lefekvés előtt:

Talán úgy tűnhet, hogy a legtermészetesebb dolog kiengedett hajjal aludni, de valójában többet árthat, mint amennyit használ, különösen, ha hosszú hajad van. "Soha ne feküdj le anélkül, hogy összefognád a hajad (hosszú haj esetén), mert a laza haj összegabalyodhat. Ha később eltávolítod a gubancokat, az töredezést okozhat" - mondja Fallon Toni Chavez, a hírességek fodrásza. A legjobb, ha felkötöd a hajad egy laza kontyba a fejed tetején, vagy laza fonatokba kötöd.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.