Fashion&Beauty

Óriásgaléria: Képeken az idei ősz leggyönyörűbb menyasszonyi sminktrendjei

A menyasszonyi sminktrendek minden időszakban egyre megújulnak, nincs ez másként ősszel sem, amikor is a meleg színek lágy összhangja kerül leginkább előtérbe.

Az ősz varázsa

Minden évszaknak megvan a maga varázsa, az őszben viszont van valami különösen mágikus - a friss levegő, a kényelmes ruhatár és persze a gyönyörű színpaletta. Éppen ezért ez az évszak nagyszerű választás lehet egy meghitt hangulatú esküvőhöz, az őszi romantikus atmoszféra tökéletes alapot biztosít a nagy naphoz. Ha pedig ez még nem lenne elég, ez a csodás évszak a sminktrendek terén is mindig rengeteg újdonságot ígér. Legyen szó mély árnyalatokban pompázó, ragyogó szemekről vagy éppen merész rúzsokról, számos módja van annak, hogy igazán varázslatos őszi sminket készíthess akár saját magadnak is. Galériánkból rengeteg inspirációt meríthetsz, garantáltan imádni fogod ezeket az őszi hangulatú, menyasszonyi sminkeket! Olvass tovább!

Fahéjszínű szemek A fahéjszínű szemsmink kiváló választás egy őszi esküvőre, mivel tökéletesen illeszkedik az évszak meleg és meghitt hangulatához. A természet színeivel harmonizálva a fahéjszínű szemsmink az őszi táj gyönyörét idézi, a meleg sárga, a narancs és a barna árnyalatokkal kombinálva hangulatos és romantikus megjelenést eredményez, amely tökéletesen illik az őszi környezethez és a meghitt esküvői atmoszférához.
Kattints a további képekért!

Sminkünk elkészítésekor olykor egészen nagy fejtörést tud okozni, hogy vajon mely szín és mely árnyalat is illik leginkább bőrtónusunkhoz, illetve szemünk színéhez.

Leadfotó: Getty images, forrás: byrdie.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Ugyebár Árpa Attila fog megküzdeni Brasch Bencével a Sztábox vasárnapi döntőjében.
Sztárok
Ördög Nóra már későn vette észre, hogy nagy hibát követett el.
Fashion&Beauty
Ha szeretnél kipróbálni valami karácsonyi, de mégsem túl ünnepi manikűrt, a fémhatású körömdíszek lehetnek a legjobb opciók számodra.