Fashion&Beauty

Elkezdhetünk felkészülni: ezek lesznek a legtrendibb télikabátok idén

Ahogy beköszönt az október, sokan egyből elkezdünk azon gondolkodni, hogy milyen kabáttal készüljünk a téli szezonra.

Ilyen kabátokat fogunk viselni

Az elmúlt években igen széles volt a boltokban kapható télikabátok palettája: divatosak voltak a hosszú szövetkabátok, de a pufidzsekik is nagy népszerűségnek örvendtek. De idén mire számítsunk? Újra sok nő fogja viselni a gyapjúkabátokat és a steppelt dzsekiket, de a birkabőr és műszőrme is befutó lesz. De hogy pontosan hogyan is néznek ki ezek a darabok, milyen stílusban köszönthetjük őket, és milyen más darabbal állják meg a helyüket, az a galériánkból kiderül.

A legmelegebb választás egészen biztosan egy hosszú gyapjúkabát lesz. Ezek a darabok mindenhez passzolnak, rendkívül elegánsak és sokoldalúak. Tökéletesen mutatnak csizmával, de akár egy sportcipővel is.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Zsédenyi Adrienn, azaz Zséda mélyen magába zárkózott, és nem akart mesélni a válásáról. Most úgy döntött, itt az idő megnyitnia az érzéseit mások előtt.
Utazás
A Wolt cég egyik biciklis futára nem igazán féltette az életét. Alaposan áthágott néhány KRESZ-szabályt, és másokat is veszélyeztetett.
Sztárok
A népszerű műsorvezető a Balázsék szerda reggeli adásában árult el érdekes "kulisszatitkot" a Liverpool futballistájáról.