Fashion&Beauty

Gwyneth Paltrow bevállalta: smink nélküli fotót posztolt magáról az 51 éves színésznő

A színésznő sosem érezte, hogy bármi takargatnivalója lenne, mi pedig nem tudunk neki ezért eléggé hálásak lenni.

Megmutatta, hogyan néz ki természetesen

A nyilvánosság és a média állandó figyelmének nyomása miatt sokan az A-listás sztárok között sajnos úgy érzik, történjék bármi, kivétel nélkül mindig tökéletesen kell kinézniük. Vannak, akik félnek a bírálatoktól, a negatív kommentektől és attól, hogy nem felelnek meg eléggé a feléjük támasztott elvárásoknak, éppen ezért egyáltalán nem fér bele nekik, hogy otthoni környezetükön kívül, idegenek előtt vállalják fel természetes vonásaikat. Mind tudunk említeni nem egy olyan hírességet, akit soha eddig nem láttunk smink nélkül, így el sem tudjuk képzelni, vajon hogyan néz ki ébredés után, kócosan, teljesen natúr külsővel. Szerencsére azonban bőven akadnak példák a másik táborból is, akik pedig pont az ezzel ellentétes filozófiát követik, miszerint attól még, hogy az egész világon ismertek, nyugodtan megmutathatják az arcukat festék nélkül – ebbe a kategóriába tartozik Gwyneth Paltrow is, aki most több olyan fotót is posztolt az Instagram oldalára, melyeken még szempillaspirált sem visel, nemhogy több réteg alapozót. Galériánkban megmutatjuk:

Gwyneth Paltrow-ban becsülendő, hogy egyáltalán nem viselkedik álszenten: simán felvállalja természetes vonásait, azonban nem fél kendőzetlenül beszélni szépségének titkairól sem, és többször elárulta már, hogy nem retten vissza a botoxtól.
Kattints a további képekért!

Gwyneth Paltrow az AD100 tehetségeivel, a Roman és Williamsszel, valamint a Romanek Design Stúdióval együttműködve álmodta meg nyugodt családi menedékét.

Leadfotó: Randy Holmes via Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.