Fashion&Beauty

Forrong a világ az Olsen ikrek miatt, magukra haragították az egész divatipart

A 37 éves Mary-Kate és Ashley Olsen úgy döntöttek, hogy ezúttal kissé másképp mutatják be új kollekciójukat a párizsi divathéten.

Nincs fotó, nincs videó!

Az Olsen ikrek még 2006-ban alapították divatmárkájukat, a The Row-t, tegnap pedig a párizsi divathéten debütált az új 2024-es őszi-téli kollekciójuk. Mindenki legnagyobb meglepetésére azonban a divatbemutatóról azóta sem látni képeket vagy videókat az interneten, ugyanis az ikrek egyértelmű kérése azt volt, hogy a nézők a show közben ne készítsenek és ne osszanak meg tartalmakat a közösségi médiában. De miért volt szükség erre a szigorú szabályra, és hogyan reagált erre a The New York Times divatigazgatója? Kattints a galériára és kiderül!

A Vogue szerint a márka üzenete egyértelmű volt. Természetesen bárki, aki megengedheti magának, megvehet egy méregdrága táskát, és egyből kiposztolhatja az internetre, de egy meghívás a The Row divatbemutatójára új szintet nyit az exkluzivitás terén. Ha részt veszel a The Row divatbemutatóján, azt nem kell másoknak bizonygatnod, mert azzal, hogy ott voltál, már önmagában elégnek kell lennie. A vendégek a divatbemutató előtt tollat és jegyzetfüzetet kaptak, hogy régi módon feljegyezhessék, hogy mit láttak a kifutón.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: Vogue, People

A 90-es évek tinisztárjainak kishúga már 32 éves és egy új Marvel-miniszériában mutatja meg, hogy milyen tehetséges.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.