Fashion&Beauty

Gwyneth Paltrow-nak olyan teste van bikiniben, amiről a 20 évesek álmodnak

Irigylésre méltóan néz ki.

Tökéletes formában

Gwyneth Paltrow manapság már inkább egészséges életmódjáról és blogjáról híres, mint színésznői tehetségéről. A sztár még egy weboldalt is létrehozott, amelyben saját tippjeit, egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsait, étrendjét és sportolási szokásait osztja meg az érdeklődőkkel. Úgy tűnik, Gwyneth-nek bevált a helyes táplálkozás és a rendszeres sport, a színésznő ugyanis legutóbb egy bikinimárkának állt modellt, és 46 éves kora ellenére fiatalokat megszégyenítő teste van.

Bikiniben pózolt

Gwyneth Paltrow a fotókon éppen Goop bikinikben napozik, testén pedig nyoma sincs a korral járó megereszkedett bőrnek vagy cellulitnak. Ezzel a testtel nem is csoda, hogy szinte már a modern kor egyik ikonjának számít, hiszen függetlenül attól, hogy az 50-hez közeledik, rendszeresen vállalja fel smink nélküli arcát, és messziről kerüli a plasztikát. Utóbbit teljes mértékben el is lehet hinni neki, a színésznőn ugyanis nem látszódnak sem botoxkezelés, sem felvarrás nyomai, büszkén vállalja az arcán megjelenő apró ráncokat is.

Íme a sztár bikiniben

Ha másnak nem is, a pasiknak majd biztos bejön...

Leadfotó:123rf

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Fashion&Beauty
Utazás
Sokak számára a nyári szabadság utazásról, feltöltődésről szól. Egy friss kutatás felmérte, hogyan készülünk mi magyarok a nyaralásra, mennyire vagyunk elővigyázatosak és milyen stratégiákkal...
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Lifestyle
A Netflix jelenlegi filmje végre IMDb-n sem kapott éles lepontozást a közönségtől, szóval tényleg megéri majd bepróbálni.