Merészség, nőiesség, elegancia - Bemutatták a NANA's exkluzív Charity kollekcióját

A tervező legújabb kollekciójával a gyerekeket támogatja.

NANA's Fashion Show

Sokaknak a szépségiparról és a divatszakmáról nem feltétlenül az önzetlenség jut először eszébe, pedig a kettő nagyon jól tud kéz a kézben járni. A legjobb példa erre a beteg gyerekeket támogató NANA’S Fashion Show & Charity Gala. A brand megálmodója és tulajdonosa, Drencheva Nati gondolt egy merészet, és a tavaly novemberi gála után alig fél évvel ismét jótékonysági esten mutatta be legújabb kollekcióit. A tervező szívügye ez a jótékony akció, mindig is szerette a gyerekeket, de akkor döntötte el, hogy többet szeretne tenni értük, amikor megszületett a kisöccse, Alex. Ebből az elhatározásból nőtte ki magát 2016-ban az első jótékonysági est, amiből azóta mozgalom és egyben hagyomány lett. Az idei NANA’S Fashion Show & Charity Gala már a harmadik a sorban.

"Vegyük észre azokat, akiknek segítségre van szükségük, és építsünk egy egymásra odafigyelő közösséget" - hangsúlyozta a NANA's megálmodója, aki nemcsak önzetlenségével, de saját sikertörténetével is inspirál másokat.

Lotus Charity kollekció

A nagyszabású eseménynek immár másodszorra adott otthont a belvárosi szórakozóhely, a Doboz. A rendezvényen idén is több mint 300-an vettek részt, a kollekciót hatalmas siker koronázta. A vendégek három divatbemutatót csodálhattak meg: a NANA'S 2019 SS' Fashion Show-t, a Beachwear Mini Show-t és a Lotus by NANA’S Exclusive Charity Collection Show-t. A fellépők sminkjeiről az Oriflame gondoskodott, a hangulatot akrobatashow és akusztikus koncertek emelték, a belépőkből, az adományokból és a Lotus by NANA'S kollekció bevételeiből befolyó összeget pedig ezúttal a Bókay utcai Gyermekklinika Csecsemő Osztálya kapja, melyet Nati személyesen ad át. A szettekhez tartozó kiegészítőkről a Thomas Sabo gondoskodott, valamint a ruhákat Studio Juliannie x NANA'S közös táskakollekciója színesítette.

Merész szabásvonalai és nem mindennapi anyaghasználata miatt a legnagyobb érdeklődés a Lotus by NANA'S Charity kollekciót övezte, melyet 13 hazai influencer mutatott be. Kilencen közülük - név szerint Alexy Vivien, Badics Beatrix, Dallos Boglárka, Király Lina, Kőnig Anna, Nagy Niki, Nagy Vivien, Szabó Hédi, Szigeti Emese és Molnár Andrea - már tavaly is kipróbálták magukat a kifutón. Hozzájuk csatlakozott most Belevski Panni, Kárpáti Rebeka és az Oriflame szépségnagykövete, Weisz Fanni. Az estet idén is Pintér Adrienn, Ada vezette, az előzenéről pedig Lola és Freddie gondoskodott, akik már másodjára csatlakoztak az eseményhez, mint fellépők.

A márka megálmodója, Nati gyönyörű volt az eseményen, látszott, hogy elégedett, sugárzott a boldogságtól.
Kattints a további képekért!

Fotó, leadfotó: NANA's

Oldalak

Szólj hozzá Te is!