A Gucci új kollekciója olyan meseszerű és gyönyörű, hogy nem győzzük csodálni

A kínai horoszkóp szerint a 2022-es év a tigris éve - ennek okán egy igazán különleges kollekcióval rukkolt elő a Gucci, melynek szebbnél szebb darabjai bennünket is elkápráztattak. Kíváncsi vagy a teljes kollekcióra? A cikkünkben minden mesés darabot megmutatunk!

Mesés kollekcióval ünnepli a Gucci a "tigris" évét

A Gucci divatház nem is ünnepelhetné ennél káprázatosabb módon az idei évet! Alessandro Michele, a divatház művészeti vezetője egy olyan különleges kollekcióval indította az esztendőt, mely a tigris csillagjegyűeket, a kínai horoszkópot, valamint az idei 2022-es évet ünnepli. A mesés kollekcióban pulóverek, ruhák, szoknyák, sálak, cipők és természetesen a márka legikonikusabb táskái is megtalálhatóak új köntösbe bújtatva.

A 80 darabos női- és férfi kiegészítőket, valamint ruhadarabokat egyaránt felvonultató kollekció meseszerű tigris mintáját (valamint a Gucci másik gyakran használt virág mintáját) még a '60-as években tervezte meg a legendás olasz grafikus illusztrátor, Vittorio Accornero kifejezetten a márka számára. A gyönyörű minta több évtizeden keresztül érintetlenül lapult a Gucci archívumában, mígnem 2015-ben Alessandro Michele divattervező átformálta a márkát és rendszeresen használni kezdte ezt a különleges tigris mintát.

Az biztos, hogy egy rendkívül különleges kollekcióról van szó, mely csak limitált kiadásban kapható, korlátozott ideig. A Gucci legújabb kollekciójának teljes egészét megtekinthetitek a cikk alján lévő képgalériánkban, fogadjátok sok szeretettel!

Jó, ha tudod: a különleges kampány képein szereplő tigrisek élő állatok, melyek biztonságát az American Humane, egy nonprofit állatvédő egyesület ellenőrizte. A márka külön felhívta a figyelmet arra, hogy a kampány készítésének során (és a fotózás alatt) egyetlen tigris sem sérült meg, az állatok pedig biztonságos környezetben lettek lefotózva, valamint utólagos szerkesztéssel lettek odakopírozva a modellek mellé!

Kíváncsi vagy a Gucci legújabb kollekciójára, mely a "tigris" évének jegyében lett megtervezve? Ha igen, kattints a lenti képgalériánkra!

Csupán pár nappal ezelőtt lett elérhető a Gucci üzletekben és a hivatalos weboldalon a kínai horoszkópot, a tigris csillagjegyűeket, valamint az idei tigris évét ünneplő limitált kiadású kollekció, melynek mintáját még a '60-as években tervezte meg Vittorio Accornero olasz grafikus és illusztrátor. Ha szereted a különlegességeket, akkor mindenképpen tetszeni fognak ezek a mesés darabok!
Kattints a további képekért!

Nem számítottunk rá, hogy a Louis Vuitton új táskái ennyire népszerűek lesznek a divatrajongók körében, hiszen nem bőrből, hanem nejlonból készültek - ennek ellenére odáig van értük a fél világ! Meg is mutatjuk nektek a legnépszerűbb darabokat az új kollekcióból!

Leadfotó: Gucci
Instagram @gucci

Oldalak