Fashion&Beauty

A legnagyobb sztárok már viselik: ez az 5 fürdőruha lesz a 2022-es nyár legnagyobb trendje

A nők évente néznek farkasszemet a problémával, hogy milyen bikinit vegyenek fel a forró nyári napokon. Nos, a világsztárok segítenek - íme az év 5 legnagyobb trendje.

Bikini

Végérvényesen is megérkezett a tavasz, elég csak a naptárra és a hőmérőre néznünk. Ráadásul a járványhelyzetre tekintettel már számos enyhítés is életbe lépett, így ma már akár tervezni is lehet a nyarat, és a külföldi nyaralást is - írja a TWN.hu, majd hozzáteszik: az elmúlt közel két évben nem feltétlenül a divat határozta meg az életünket, különösen igaz ez a fürdőruhákra. Most meg pánikszerűen nyomozza mindenki az aktuális trendeket. Segítünk. Az idei fürdőruha trendek ugyanis sokoldalúbbak, mint valaha. Menő retró fazonok, ráncos megjelenés és bikinialsó egy kicsit több anyagból. A világsztárok és influenszerek megmutatják: íme 2022 bikinitrendjei!

"Csőbikini" - A csőtoppok mintájára készült bikinik a 2010-es évek elején voltak menők, majd egy időre felváltották őket azok a fazonok, amelyekben még egy push-up betét is volt és teltebb kebleket varázsoltak. A trend most visszatér. És menőbb, mint valaha! Az ismert modell, Nico Potur is szívesen pózol benne. Fontos: ha optikailag nagyobb melleket szeretnél, akkor inkább a klasszikus háromszög szabás mellett dönts, mert a csőtop nem a legjobb erre.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Milyen is igazából az Inspiráló Nő? Nos, a kérdésre sokféle választ lehet adni, egy azonban biztos: Hevesi Kriszta a kisugárzásával, az évtizedes munkájával, a szemléletmódjával és a belső értékeivel...
Fashion&Beauty
Julia Roberts frizurája már nem a megszokott, egy új stílusra váltott a színésznő.