A Gucci visszahozta minden idők legnépszerűbb táskáját - Diana hercegné is rajongott érte

Az olasz divatház visszahozta a divatba a világ egyik legnépszerűbb táskáját, amit egykor Diana hercegné is előszeretettel viselt. Nem meglepő, hogy az új kiadást a hercegné emlékére "Diana" táskának keresztelték el.

A Gucci "Diana" táskája egy ikonikus darab

Az olasz luxusmárka "Diana" névre keresztelt táskája megtestesíti mindazt, amire egy divatrajongó vágyhat: stílusos, menő és különleges - nem csoda, hogy a fantasztikus ízléséről híres Diana hercegné is előszeretettel viselte ezt a darabot. Azóta viszont már sok sztár karján is láthattuk ezt a darabot. Bemutatjuk nektek a Gucci legikonikusabb táskáját, amit minden stílusos nő akar idén tavasszal! Az eredetileg "bamboo top handle tote" nevet viselő táska 1991-ben került bemutatásra, Diana hercegné pedig azon stílusos nők közé tartozott, akik egyből lecsaptak erre a darabra.

A '90-es évek óta több sztár kezében (pl. Jennifer Lopez, Jennifer Aniston, Elle Fanning, Sienna Miller) is megfordult ez az ikonikus, bambusz fogóval díszített táska, a Gucci-ház divattervezője, Alessandro Michele ezért úgy döntött, hogy visszahozza a divatba ezt a különleges darabot. Az immár "Diana" névre keresztelt táska jelenleg lenyűgöző színekben kapható, mutatjuk a legszebb darabokat a Gucci 2022-es tavaszi/nyári kollekciójából! A teljes válogatásunkat a cikk alján lévő képgalériánkban tekinthetitek meg.

A négyzet alakú "Diana" táska jelenleg három méretben és megannyi különböző színárnyalatban kapható - a különbség a régi és az új verzió között pedig csak annyi, hogy a bambusz fogantyúkat egy-egy lecsatolható bőrszíj fogra közre. Ezeket régen azért használták, hogy a gyengébb minőségű bambuszok megtartsák az eredeti formáikat és (bár erre a márkánál nincs szükség a magas minőségű anyagok miatt), a tervező úgy gondolta, hogy jó kis csavart vinnének az eredeti "bamboo top handle tote" új, "Diana " névre keresztelt változatába.

A lenti képgalériánkra kattintva tekinthetitek meg a Gucci új "Diana" táskáit a 2022-es tavaszi/nyári kollekcióból!

Gucci Diana small tote bag táska 2850 €
Kattints a további képekért!

Ez is elérkezett: a legendás francia divatház, a Chanel bőr, tweed és egyéb egzotikus textíliák helyett tetőtől talpig farmer anyagból álmodta meg az új kollekciójának táskáit. Az eredmény? Menő, szexi és nagyon modern! Mutatjuk is a legjobb darabokat!

Leadfotó: Gucci
Fotó: Instagram @princessdianastyle

Oldalak