Mert a nyár már a miénk! Ezek lesznek 2021 legdögösebb fürdőruha trendjei

Ha minden jól megy, nyárra valóban az egész ország felszabadul, és már utazni is tudunk majd. A strandok megnyílnak, a tengerpartokat ismét ellepik a turisták, mi pedig megint beszerezhetünk egy újabb fürdőruhát, amit idén szerencsére ki is használhatunk. Mutatjuk a 2021-es trendeket.

Fürdőruha trendek - 2021 nyár

1. A fehérnemű-stílus

Az egyik legvonzóbb bikini trend évek óta az úgynevezett fehérnemű stílus, amely csupán anyagában különbözik a rendes melltartótól és alsóneműtől. Az idei nyár preferálja a feketét ehhez a darabhoz, de ha színesben gondolkoznál, az is jöhet.

2. Extra kivágások

Főként az egyrészes fürdőruháknál kerülnek előtérbe idén nyáron a különleges kivágások, amelyek adnak egyfajta plusz szexi megjelenést az egyébként egyszerű fazonoknak. Ha már nem bikinit választasz, beszerezhetsz egy ehhez hasonló dögös darabot.

3. Állatminta

Korábban a tavaszi/nyári trendeknél említettük, hogy 2021-ben el kell felejtenünk a különféle állatmintákat, ugyanis idén már nem lesznek divatban igazán. A fürdőruha stílus most rácáfol erre a kijelentésre, a bikini szezon ugyanis valósággal rajong majd az állati darabokért.

4. Aszimmetrikus fazonok

A nyár egyik nagy kedvence lesz az aszimmetrikus fazon - legyen szó akár bikiniről vagy egyrészes típusról. Ha ilyet választasz, szavazz a fehérre, hogy tökéletes legyen a megjelenésed a strandon.

5. Csinos pasztellek

A neutrális színek - mint a fekete, a bézs vagy a fehér - mellett természetesen a pasztell árnyalatok is hódítanak a következő szezonban. Favorit lesz a lila és a kék, de egy rózsaszínnel vagy zölddel sem nagyon lőhetsz mellé.

6. Különleges anyagok

A különleges fazonok mellett az extra anyagok is tarolnak nyáron. A bársony például nagy trend lesz, bár elsőre furcsának tűnhet viselni a strandon - pedig működik.

7. Crop top

Az utóbbi egy-két évben a kényelem is szerepet játszott a bikini trendeknél, így nem meglepő, hogy a crop top vagy rövid trikó fazonú felsők népszerűsége töretlen, és velünk maradnak idén nyáron is.

Fotók, leadfotó: Zara, Mango, Bershka, Reserved, Answear, H&M, Calzedonia

Oldalak