Fashion&Beauty

Diana unokahúga gyönyörű - nagyon hasonlít a néhai hercegnőre, a lánya is lehetne

Lady Kitty Eleanor Spencer brit divatmodell és arisztokrata. Charles Spencer legidősebb gyermeke és Diana walesi hercegnő unokahúga, de a lánya is lehetne, annyira hasonlít rá - nem mellesleg gyönyörű, és valódi stílusikon.

Lady Kitty Spencer

30 évesen az egyik legnagyobb stílusikon, szinte mindenki ismeri, több mint félmillióan követik a közösségi médiában, és megszólalásig hasonlít néhai nagynénjére, Dianára. Az egykori wales-i hercegnő unokahúga akár a lánya is lehetne vonásaiból ítélve. Lady Kitty Spencer gyönyörű és igazi divatdiktátor. 2018-ban a BVLGARI márka szóvivője lett, de más neves branddel is dolgozik együtt. Modell, aki bár arisztokrata családból származik, visszafogott és konzervatív - mentes a botrányoktól és allűröktől, magánéletét soha nem teregeti ki a nyilvánosságnak. A nő maga a megtestesült elegancia, érdemes tanulni tőle, ami a megjelenését illeti.

Modell karrierje mondhatni korán kezdődött, hiszen egy éves korában már a Harper's Bazaar címlapján pózolt édesanyjával. Igazán 2015-ben debütált a pályán, ekkor már szerződést is kapott, azóta pedig népszerűsége töretlen. Az elmúlt esztendőkben olyan kifutókon vonult fel, mint például a Dolce&Gabbana a 2018-as milánói divathéten, vagy 2017-ben a márka karácsonyi kollekciójának bemutatásakor.

Spencerbe nem nagyon lehet belekötni, ami a külsőt illeti, bár nem meglepő, hiszen Diana nem egy vonása fedezhető fel benne - a harsány és modern szemléletet képviseli nő eleganciáját is beleértve. Íme néhány kép róla bizonyíték gyanánt.

Kattints a további képekért!

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Justin Bieber szexi exe a cannes-i filmfesztiválon járt, ahol tengerészkék, merész ruhájában vonult végig a vörös szőnyegen, és bizony nem meglepő módon minden szempár rászegeződött.
Sztárok
Egyszerűen imádja a közönség Mikes Anna és Krausz Gábor párosát. Most egy olyan titkot is megtudtak a rajongók, amire már elég régóta kíváncsiak voltak.
Lifestyle
A férfi meglehetősen frusztrált, amióta nem bújnak ágyba a párjával a gyerekük megérkezése után. Még ”elhajlási engedélyt” is kapott a kedvesétől.