Ultragáz a nyár egyik legnagyobb cipőtrendje - ha stílusos vagy, elkerülöd

Tavasszal a zokni-szandál párosa okozott némi megosztottságot a divatrajongók körében, de a nyár cipőtrendje sem sokkal kedvezőbb - tombol a flip-flop láz, ráadásul mindenféle outfittel viselik a nők ezt a strandpapucsot, amely se nem csinos, se nem sportos. A legrosszabb, hogy magas sarkú változatban is kapható.

A flip-flop uralma

Akár tetszik, akár nem, az úgynevezett tanga papucs velünk marad idén nyáron is. Ha minket kérdeztek, a flip-flop trend megbocsáthatatlan, és annak ellenére, hogy egy-két éve már rájöttünk, még a strandra is megfontolandó viselni, most mindenféle outfithez felveszik a legnagyobb divatrajongók. Lehet, hogy kényelmes, mert beleugrasz és mehetsz, de inkább tartson 30 másodperccel tovább a cipőhúzás, és legyünk csinosak vagy sportosak, mintsem slampos hatást keltsünk - ezzel a lábbelivel ugyanis más nem igazán lehetséges.

Az a probléma, hogy a világmárkák és a designerek sem tudnak betelni ezzel a fazonnal, pedig rendkívül nehéz dekoratív darabot alkotni belőle. A fast fashion brandek is próbálkoznak, de a végeredmény valami olyan papucs és magassarkú szerelemgyereke, amelyet semmilyen szetthez nem tudunk elképzelni - merthogy bizony tűsarkat is kaptak a flip-flopok, bár nem értjük, mi a létjogosultsága ezeknek a cipőknek.

A ronda cipők korát éljük?

Mindenkinek megvan a crocs nevezetű csoda, amely a tengeri papucs becsületes divatneve. Abból is láttunk már cifra változatokat, így annyira tulajdonképpen mégsem meglepő, hogy a flip-flop kapott egy magas sarkú verziót. Nemrég írtunk a nyár másik trendjéről is, a halász szandálról, amely szintén inkább a sportos, pikírtebben fogalmazva csúnyácska vonalra hajaz, mint a csinosra, de úgy tűnik, a ronda cipők korát éljük. Persze tisztelet a kivételeknek, hiszen azokból is akad bőven.

A flip-flopra visszatérve - körülnéztünk, most milyen a kínálat a trendből, találtunk hagyományosabb darabokat és a már említett sarkos eseteket is összegyűjtöttük. Azt is kitárgyaljuk, milyen outfitekkel viselik manapság a divatkövetők - bár ez a fejezet hagy némi kivetnivalót maga után.

Kattints a további képekért!

Leadfotó: Reserved

Oldalak