Fashion&Beauty

Ezek lesznek a 2023-as frizuratrendek: drasztikus változások jönnek

Így az év végének közeledtével a legnagyobb szépségszakértők elárulják, hogy melyek lesznek a legnagyobb frizuratrendek jövőre.

2023-as hajtrendek

Mindig keresünk új frizuraötleteket, hogy ne ragadjunk le a régi stílusoknál. És bár tudjuk, hogy az számít, ami belül van, tagadhatatlan, hogy egy gyönyörű frizura megváltoztathatja hangulatunkat. Sajnos sokszor nem úgy kelünk fel, hogy csodaszép a hajkoronánk, de ha van néhány megbízható frizuraötlet a tarsolyunkban, az segíthet, hogy csökkentsük a készülődéssel járó stresszt. Nézd meg galériánkat, és döntsd el, hogy melyek azok a fazonok, amelyek jól illeszkednek hajtípusodhoz és hajhosszhoz, és szánj egy kis időt a technika elsajátítására, hogy a jövőben, amikor meg is valósítanád, már könnyen menjen.

A Pamela Anderson által inspirált stílus, azaz ez a rendhagyó copf, újra visszatér a divatba. Természetesen nem kell hozzá frufrut vágatnod, anélkül is istenien mutat. Használj hajtőemelő és volument adó spray-t a tökéletes eredmény érdekében.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.