Fashion&Beauty

Fésűs Nelly lánya szédítően dögös: a 19 éves Csenge szuperszexi bőrszerelésben mutatta meg bomba alakját – fotók

Horváth Csengének nem lehet oka panaszra: a gyönyörű modell már számtalanszor bebizonyította, hogy rajzolni sem lehetne nála szebbet, legutóbbi fotósorozata pedig annyira dögösre sikerült, hogy azt lehetetlen szavakba önteni.

Szépsége vitathatatlan

Fésűs Nelly nagylányát, a hazai divatszakma legújabb üdvöskéjét egyszerűen imádja a kamera, ami nem csoda, hiszen fantasztikus adottságokkal áldotta meg a sors. Csenge magába bolondította a fél országot, mindezt pedig nemcsak ámulatba ejtő vonásainak és hibátlan bőrének, hanem bomba alakjának is köszönhet, amit még a legnagyobb fitneszmodellek is megirigyelnének. Noha a fiatal lány még a 20. életévét sem töltötte be, már most otthonosan mozog a modellvilágban, fotózásról fotózásra jár, ráadásul influenszerként is egyre sikeresebb. Csenge a legutóbbi fotósorozatával sem okozott csalódást: ezúttal szexi oldalát villantotta meg, és garantáljuk, hogy az eredmény láttán neked is elakad a lélegzeted:

Noha modellként bőven van még ideje, hogy lubickoljon a sikerekben, Csenge tisztában van azzal, hogy a jövő kiszámíthatatlan. Éppen ezért nem akar mindent egy lapra feltenni: komoly tervei vannak arra az esetre, ha már nem a kamera előtt szeretne érvényesülni.
Kattints a további képekért!

Fésűs Nelly rendszeresen hangoztatja közösségi oldalain, mennyire büszke két gyermekére, nem véletlenül: Csenge és Elza igazán gyönyörű lányok, na persze volt is kitől örökölniük szépségüket.

Leadfotó: Instagram/ cs.enge

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.