Fashion&Beauty

Mindenkinek jól áll ez a frizura és irtó menő: ez lesz a legnagyobb trend idén

A bob frizura idén is népszerű lesz, hosszabb és rövidebb verziója is, azonban egy kis csavarral jön vissza köztudatba.

Ez lesz a legnépszerűbb frizura idén

A frizuratrendek csak úgy jönnek-mennek, de mi ennek kifejezetten örülünk, hiszen mindig van miből válogatni. De egy vágástrend már évek óta kitart. Az elmúlt időszakban nagyon népszerű volt a rövid haj, különösen a bob fazon. A fodrászok szerint most kifejezetten sokan fognak ilyen hajat vágatni, ennek pedig a „fiús” változatát, amely egy kicsit rövidebb, lazább megjelenést kölcsönöz a megszokottnál. Számos stílusban viselhetjük, szinte mindenkinek jól áll, éppen ezért kitűnő választás lehet bárki számára. Mielőtt azonban arra az elhatározásra jutnál, hogy levágatod a hajad, mindenképpen kérd ki a fodrászod véleményét is erről.

Mutatjuk is, hogy milyen sokszínű frizuráról van szó:

A short és a long bob fazonnak egyformán előnye, hogy attól függően, hullámosan vagy egyenesen hordjuk, ugyanazzal a fazonnal két teljesen különböző frizurához juthatunk.
Kattints a további képekért!

Valószínűleg eddig te sem megfelelően mostad a hajad.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Nem csupán az ételek minősége, a kalóriabevitel és a testmozgás van befolyással a súlycsökkenésre – az sem mindegy, milyen szokásokat követünk a hétköznapokban, bizonyos tevékenységek ugyanis könnyen...
Sztárok
A zenész májrákban szenvedett, 85 éves korában halt meg a maryland-i Bowie-ban.
Lifestyle
Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.