Fashion&Beauty

Így lehetnek ragyogóan fehér fogaid egyszerűen - tuti tippek

Az életkor előrehaladtával fogaink elveszíthetik fehérségüket, valamint néhány gyakori étel és ital is okozhat elszíneződést, sárga foltokat. A következőkben megosztunk veled pár tippet a tökéletesen világító mosolyért, valamint termékajánlónk keretében eláruljuk, számunkra mik váltak be a közelmúltban.

Fehérebb fogak - ápolás mesterfokon

Nem csupán az egészségünk és az alakunk miatt érdemes odafigyelnünk arra, mit fogyasztunk. Néhány gyakori étel és ital elszínezheti a fogakat, ezek közül kiemelten "káros" például a kávé, a tea, a sötét üdítő és a gyümölcslé. A felsoroltak okoznak különféle foltokat, amelyek az idő előrehaladtával egyre jobban megjelennek.

Természetesen meg lehet szabadulni ezektől a problémáktól némi odafigyeléssel és megelőzéssel, illetve számos jó termék létezik a piacon, amelyek elősegítik a fehér fogak megőrzését, valamint otthoni DIY készítményekkel is próbálkozhatsz.

Otthoni DIY fogfehérítés

Az otthoni fogfehérítésre általában karbamid-peroxidot alkalmaznak, egy fehérítőt, amely eltávolíthatja a különféle foltokat, és valóban visszaállíthatja a fogak természetes színét. Fogj egy kis ecsetet és peroxid-alapú gélt vigyél fel a fogak felületére.

Más termékek - szerkesztőségi válogatás

Ma már számos termék létezik a piacon, a fogkrémektől kezdve a komplett kezeléseken át a különféle csíkokig. A közelmúltban kipróbáltunk néhányat ezek közül, az alábbi ajánlónk segítségedre lehet a választásban - számunkra a felsoroltak beváltak.

A legnépszerűbbek - csíkok és fogkrémek

A fogfehérítő csíkok segítenek megszabadulni a fogfoltoktól. Ezek nagyon vékonyak, gyakorlatilag láthatatlanok, és peroxid alapú fehérítő géllel vannak bevonva. Naponta néhány percet elég viselni őket egy hétig vagy tovább. Az eredmények néhány nap múlva láthatók, és legalább egy évig tartanak. A csíkokkal elért eredmények nem annyira drámaiak, mint a fehérítő készleteknél, de könnyen használhatók.

A legnépszerűbb fehérítő termékekhez tartoznak még a vény nélkül kapható fogkrémek és gélek, amelyek szintén segítenek eltávolítani a felületi foltokat. Ezen termékek közül sok enyhe csiszolószert vagy polírozószert tartalmaz. A fehérítőkkel ellentétben nem változtatják meg a fogak természetes színét.

A listánk

AP 24 Whitening Fluoride Toothpaste (fluoridos fehérítő fogkrém) - Nu Skin, 4 118 forint

My White Secret Whitening Powder fogfehérítő púder érzékeny fogakra - Notino, 6 390 forint

White Pearl Whitening Pen fogfehérítő toll - Notino, 7 690 forint (hármas kiszerelés)

Crest 3D White, Professional Effects, Fogfehérítő Csíkok, kezelés 20 napig (eMag, 26 682 forint)

Fotók, leadfotó: Nu Skin, Notino

Oldalak

Fashion&Beauty
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.
Fashion&Beauty
Ez az őszi trend minden stílushoz tökéletes kiegészítőt nyújt.
Lifestyle
Bár az érzelmi zsarolás mögött legtöbbször a szeretet és a féltés lakozik, egészségtelen kapcsolatokat hozhat létre, amelyek egyik fél számára sem előnyösek, hosszú távon pedig önértékelési...