Fashion&Beauty

Jennifer Lopez bemutatta azt a kontúrozási technikát, ami éveket fiatalíthat az arcodon

Jennifer Lopez az elmúlt években több iparágban is brillírozott – a filmekben, a zenében, a divatban, sőt a szépségiparban is –, az utóbbiról pedig igen sokat posztol mostanában.

Jennifer Lopez sminktrükkje

Jennifer Lopez az elmúlt években nagy hangsúlyt fektetett a szépségápolásra, piacra is dobta a saját márkáját, JLoBeauty. Éppen emiatt nagyon sokszor posztol arról, hogy hogyan készülődik, sminkeli ki magát, mi a bőrápolási rutinja. Most az Instagram oldalán tett közzé egy videót a kontúrozási technikájáról, ami egy nagyon szuper szépségtrükköt is magába foglalt. Jennifer Lopez mindehhez természetesen a saját termékeit használta, hogy ezzel is népszerűsítse a márkáját. Azonban nem is ez a lényeg, hiszen több krém állagú termék elérhető a piacon, így bármelyikkel megcsinálhatjuk, hogy ugyanezt a hatást érjük el. Egyébként ez a módszer azért is nagyon szuper, mert a krémes textúrájú termékek együtt mozognak a bőrrel, így nem ülnek be a ráncokba, és sokkal tartósabbak.

Mutatjuk is a trükköt:

Jennifer Lopez szinte egyáltalán nem öregszik, és a sminkje is mindig tökéletes, éppen emiatt nem csoda, hogy sokan tudni akarják a titkát.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Nyáron sokan visszatérnek egy régi szabályhoz: ha kisüt a nap, világosítsd a hajszínedet! Éppen emiatt idén is kialakulóban van egy hajtrend, ami biztosan közönségkedvenc lesz: ez pedig a kaliforniai...
Lifestyle
Sztárok
Csikós Rózsi korának egyik legsikeresebb szubrett színésznője volt, azonban nemcsak a színpadon, hanem a magánéletben is rendkívül sikeresnek mondhatta magát. Férjével, Fényes Szabolccsal egymásnak...