Fashion&Beauty

A te arcod is hajlamos a kipirosodásra? Íme, 8 hatásos módszer, melyek segíthetnek leküzdeni a bőrpírt

A kipirult bőr számos dologra vezethető vissza, legyen szó a túlzottan meleg időről, egy intenzív edzésről, vagy éppen egyszerű izgatottságról.

Mit tehetsz a bőrpír ellen?

Az alapvető, ártalmatlan okok mellett akár különféle bőrbetegségek is állhatnak a bőrpír hátterében. Egyes fajtái sokkal összetettebb kezelést igényelnek, néhány típusa viszont egy kis hideg vízzel, vagy valamilyen nyugtató hatású arcmaszkkal orvosolható. Egy viszont biztos, akkor fogjuk tudni leghatásosabban kezelni, ha utánajárunk, mi is okozza valójában. Olvass tovább, ha szeretnél néhány tippet kapni, mit tehetsz a bőrpír ellen!

1. Hideg vizes borogatás Ha kipirosodott bőröd hátterében nem bőrbetegség áll, könnyedén kezelheted akár egy kis hideg vizes borogatással is. A legtöbb esetben akkor jelentkezik bőrpír, ha az erek kitágulnak, ezáltal több vér áramlását teszik lehetővé. Pontosan ez okozza, hogy egyesek bőrpírt tapasztalnak edzés közben, alkoholfogyasztás után, vagy, ha zavarba jönnek. Egy hideg vizes borogatás 15-20 perc alatt teljesen megnyugtathatja bőrünket és eltünteti a kellemetlen pirosságot.
Kattints a további képekért!

Mutatunk egy szuper multifunkciós terméket, amit mindenképpen érdemes beépítened a szépségápolási rutinodba.

Leadfotó: Pexels, forrás: byrdie.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Merle Oberon nézők millióinak szívébe lopta be magát, de a filmszakma is rajongott érte, köszönhetően fantasztikus tehetségének, no és persze lehengerlő szépségének. Sorsa végül mégis úgy alakult,...
Sztárok
Barbara Wussow a nyolcvanas években A klinika című sorozatban nyújtott alakításának köszönhetően lopta be magát a nézők szívébe. A színésznő már a hatodik X felett jár, de még mindig remek formában...
Lifestyle
Az egyetemista lány másnaposan fedezte fel, hogy valami egészen fantasztikus dolgot kreált. A fiatal feltaláló egy vagyont keresett a nem mindennapi ötlettel.